Stormbaan Winter Run 17x4m

Aantal:

275,00

1 dag 

incl. BTW

227,27

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Winter Run 17x4m
>
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
  • Stormbaan Winter Run 17x4m
<

Omschrijving

Stormbaan Winter Run 17m huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Beleef een onvergetelijk ijzig avontuur op onze stormbaan winter run 17m! Met een erg opvallend ijskoud winter thema, dat vol staat met sneeuw, pinguïns en ijs, is deze stormbaan de perfecte keuze voor elk kerstevenement of winters feest. Maar ook buiten de winterperiode is de stormbaan te huur, zodat je altijd kunt genieten van deze geweldige stormbaan!

Met de elektrische blower die bijgeleverd wordt, is het opzetten van de stormbaan kinderspel. Voor extra gemak bieden wij ook een opzet service en de optie tot bezorging aan, hiervoor rekenen we een kleine meerprijs. Deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

Voor meer informatie of als je nog vragen hebt over onze stormbaan winter run 17m, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd klaar om je verder te helpen! Naast deze ijskoude stormbaan verhuren wij nog diverse andere winterattracties, zo creeër je eenvoudig een tof feest of evenement in de wintermaanden. 

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.