Feestapparatuur huren in Tilburg

Alle feestapparatuur huren in tilburg

Schuimkanon

Schuimkanon

De Beamz JFC1000 is een perfecte machine om van jouw feestje een dikke schuimparty te maken.
1 dag
175,00
incl. BTW
1 dag
144,63
excl. BTW
Haspel

Haspel

1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Gaskanon voor

Gaskanon

1 dag
15,00
incl. BTW
1 dag
12,40
excl. BTW
Hang Heater voor

Hang Heater

1 dag
17,50
incl. BTW
1 dag
14,46
excl. BTW
Terrasheater huren

Terrasheater huren

1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Feestapparatuur Huren in Tilbrug  - Partytentverhuur Tilburg

Op zoek naar apparatuur van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen voor jullie feest of evenement? Dan ben je bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres. Zo huur je bij ons voordelig diverse soorten verwarming systemen. Dankzij ons brede assortiment is er genoeg keuze om uit te kiezen. Zo bepaal je zelf welke feestapparatuur het best aansluit op het feest dat je organiseert. Zo vehuren wij ook leuke blikvangers in de vorm van een Abrham en Sarah pop. Of een skytube in diverse kleuren. 

Houd er rekening mee dat je de feestapparatuur voor een standaard periode van drie dagen huurt. Wil je ze voor een langere periode gebruiken, dan is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van feestapparatuur verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze tenten.

 

Vragen over feestapparatuur

Heb je vragen over onze feestapparatuur of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.