Over ons

Partytentverhuur Tilburg – Partytent huren Tilburg


He daar! Ik ben Mark, de trotse eigenaar van Partytentverhuur Tilburg. Samen met mijn fantastische team van hardwerkende collega's zorg ik ervoor dat iedereen in de omgeving van Tilburg een geweldig feest of evenement kan beleven.

 

In 2021 zijn we van start gegaan, boordevol enthousiasme en passie om feestjes naar een hoger niveau te tillen. We hebben sindsdien duizenden mensen geholpen en we kunnen met trots zeggen dat we echt weten wat we doen.

 

Waarom zou je kiezen voor Partytentverhuur Tilburg? Laat me je een paar goede redenen geven:

 

  • Wij bezorgen en bouwen op: Geen gedoe met het sjouwen van zware tenten en het puzzelen met instructies. Wij nemen die taak graag uit handen. We bezorgen de tenten op de gewenste locatie en zorgen ervoor dat ze professioneel worden opgebouwd. Gemak en gemoedsrust, daar gaan we voor.


 

  • Uitstekende prijzen: Feestjes moeten leuk en betaalbaar zijn, toch? Daarom streven we ernaar om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. We begrijpen dat een beperkt budget je niet moet weerhouden van een geweldig feest. Bij ons krijg je waar voor je geld.

 

  • Hoge kwaliteit producten: We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we alleen producten van topkwaliteit aan. Onze tenten zijn stevig, duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kun je onbezorgd genieten van je feest, wat Moeder Natuur ook in petto heeft.

 

  • Meedenken en advies: Bij het plannen van een feest of evenement komt veel kijken. We begrijpen dat je misschien wel wat hulp en advies kunt gebruiken. Daar zijn wij voor! We denken graag met je mee en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat jouw feest precies wordt zoals je voor ogen hebt.


  • Snelle reacties: niet dagenlang wachten op een offerte of een antwoord op uw mail, app of belletje. Wij staan met ons team achter de schermen snel voor u klaar om een passend advies en prijs te geven.
Wij hebben een jong en enthousiast team dat dolgraag voor de schermen en achter de schermen voor u klaar staan. Indien u contact met ons opneemt zult u met Ronald, Mark of Mees te maken krijgen, die u zullen begeleiden door het bestelproces. Wanneer de datum van uw feest aanvangt gaan onze jongens in het magazijn ervoor zorgen dat alles netjes geladen gaat worden. Onze vaste club chauffeurs en bijrijders zorgen ervoor dat alles netjes geleverd, dan wel opgebouwd word, en er samen met u een te gekke ervaring van gaan maken.

 

Ben je enthousiast geworden? Volg ons dan op Facebook of Instagram. We vinden het leuk om je op de hoogte te houden van onze nieuwste aanbiedingen, inspiratie en leuke feesttips.

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen jouw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis maken! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Partytentverhuur Tilburg voor jou kan betekenen.


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.