Licht en geluid huren in Tilburg

 

Alle licht en geluid huren in tilburg

Disco licht - Beamz 2 Some
1 dag
22,50
incl. BTW
1 dag
18,60
excl. BTW
LED Licht Outdoor
1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW

Licht & Geluid Huren in Tilburg - Licht & Geluid Verhuur Tilburg

Bij Partytentverhuur Tilburg hebben wij een breed assortiment aan discoverlichting om van uw feestje een echte discoparty te maken. Met onze verschillende lichtsets kunt u de perfecte sfeer creëren voor iedere gelegenheid. Onze lichtsets variëren van eenvoudige lichtsnoeren tot complete professionele lichtshows.

Onze lichtexperts helpen u graag bij het kiezen van de juiste lichtset voor uw feest. Zo kunnen wij u adviseren over welke set het beste bij uw locatie en type feest past. Naast lichtsets verhuren wij ook een JBL Partybox , lasers en andere effecten om uw feest nog spectaculairder te maken.

Combineer onze discoverlichting met onze geluidsboxen en feestverlichting om het feest compleet te maken. Zo zorgt u voor een onvergetelijke avond voor u en uw gasten!

Vragen over onze verlichting en geluidsinstallaties? Neem gerust contact op met Partytentverhuur Tilburg, wij helpen u graag.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.