Licht en geluid huren in Tilburg

 

Alle licht en geluid huren in tilburg

LED Licht Outdoor

LED Licht Outdoor

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Karaoke set

Karaoke set

1 dag
175,00
incl. BTW
1 dag
144,63
excl. BTW
Selfiebox

Selfiebox

1 dag
290,00
incl. BTW
1 dag
239,67
excl. BTW

Licht & Geluid Huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

Bij Partytentverhuur Tilburg hebben wij een breed assortiment aan discoverlichting om van jouw feestje een echte discoparty te maken. Met onze verschillende lichtsets kan je de perfecte sfeer creëren voor iedere gelegenheid. Onze lichtsets variëren van eenvoudige lichtsnoeren tot complete professionele lichtshows.

Onze lichtexperts helpen je graag bij het kiezen van de juiste lichtset voor jouw feest. Zo kunnen wij je adviseren over welke set het beste bij jouw locatie en type feest past. Naast lichtsets verhuren wij ook een JBL Partybox , lasers en andere effecten om jouw feest nog spectaculairder te maken.

Combineer onze discoverlichting met onze geluidsboxen en feestverlichting om het feest compleet te maken. Zo zorg je voor een onvergetelijke avond voor jouw en je gasten!

Vragen over onze verlichting en geluidsinstallaties? Neem gerust contact op met Partytentverhuur Tilburg, wij helpen je graag.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.