Springkussen Funny Jungle 4x3m

Aantal:

80,00

1 dag 

incl. BTW

66,12

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Funny Jungle 4x3m
>
  • Springkussen Funny Jungle 4x3m
  • Springkussen Funny Jungle 4x3m
  • Springkussen Funny Jungle 4x3m
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
7 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
4.2 M
Hoogte
5.2 M
Breedte
3.2 M

Omschrijving

Springkussen Funny Jungle 4x3m huren - Partytentverhuur Tilburg

Op zoek naar een gaaf springkussen met een jungle thema? Zoek niet verder! Het luchtkussen Funny Jungle 4x3 meter is precies wat je nodig hebt. Het compacte formaat van het springkussen maakt het gemakkelijk om het in vrijwel iedere tuin te plaatsen. Bovenop het dak verwelkomt een vrolijke aap alle kinderen op een feestelijke wijze, terwijl de hoogte van 5 meter ervoor zorgt dat het een echte eyecatcher is. Dit springkussen is perfect voor een kinderfeestje, familiedag, of zelfs een communie. De kinderen zullen zich ongetwijfeld uren vermaken op dit vrolijke en kleurrijke springkussen. Huur het Funny Jungle springkussen vandaag nog en creëer een onvergetelijke ervaring voor de kinderen!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen funny jungle 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.