Stormbaan Safari 18m

Aantal:

280,00

1 dag 

incl. BTW

231,40

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Safari 18m
>
  • Stormbaan Safari 18m
  • Stormbaan Safari 18m
  • Stormbaan Safari 18m
<

Omschrijving

Stormbaan Safari 18m huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Uiteraard mag een gave stormbaan niet ontbreken tijdens een zeskamp, evenement of sportieve schooldag. Hiervoor verhuurt Springkussenverhuur Tilburg de tofste stormbanen, met gave thema’s en verschillende lengtes. Zo hebben wij ook de Stormbaan Safari van 18 meter lang. Je komt bij deze stormbaan via de leeuwenkop naar binnen en via vele opblaasbare objecten en talloze dieren kom je uiteindelijk uit bij de grote klim omhoog en klauter helling.

Het is mogelijk om deze stormbaan door ons te laten bezorgen en ook gebruik te maken van onze opzetservice, dit kan tegen een kleine vergoeding bij gehuurd worden. Deze services zijn eenvoudig toe te voegen aan het huurmandje.

Vragen over het huren van deze avontuurlijke obstakel baan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag bij het beantwoorden van jullie vragen.

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.