Stroom apparatuur huren in Tilburg

Alle stroom apparatuur huren in tilburg

Haspel
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW

Stroom Huren in Tilburg -  Partytentverhuur Tilburg

Opzoek naar materialen om extra stroomvoorzieningen te realiseren?  Of je nu op zoek bent naar verlengkabels of verdeelkasten, bij ons vind je het allemaal! Bij ons heb je de drie mogelijkheden om uit te kiezen, namelijk een verdeelkast van 400v-32amp, verlengkabel 400v-32amp en een haspel. Afhankelijk van de omvang van het feest bepaal je welke je nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van stroom verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze feestapparatuur.

Vragen over stroom

Heb je vragen over onze stroom of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.