Springkussen Funny Unicorn 4x3m huren

Aantal:

80,00

1 dag 

incl. BTW

66,12

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Funny Unicorn 4x3m
>
  • Springkussen Funny Unicorn 4x3m
  • Springkussen Funny Unicorn 4x3m
  • Springkussen Funny Unicorn 4x3m
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
7 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
4.2 M
Hoogte
4.6 M
Breedte
3.2 M

Omschrijving

Springkussen Funny Unicorn 4x3m huren - Partytentverhuur Tilburg

Als je dol bent op unicorns, dan hebben wij het perfecte springkussen voor jou! Het Funny Unicorn springkussen is helemaal in unicorn thema en zal zeker indruk maken op alle gasten op je feestje. Dit springkussen is voorzien van een dak, zodat je bij zowel lichte regenval als flinke zonneschijn nog lekker kunt springen en spelen. Het is de ideale manier om urenlang speelplezier te beleven met vrienden en familie. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan kunnen wij het springkussen ook voor je bezorgen en opzetten. Zo hoef je zelf niets te doen en kun je direct genieten van het Funny Unicorn springkussen! Laat de magie tot leven komen en huur vandaag nog dit geweldige springkussen.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen funny unicorn 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.