Biertap huren in Tilburg

Alle biertap huren in tilburg

Biertap Tafelmodel

Biertap Tafelmodel

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Kleine Biertap

Kleine Biertap

1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW
Biertap Huren

Biertap Huren

1 dag
60,00
incl. BTW
1 dag
49,59
excl. BTW

Biertap Huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

Tijdens een feest of evenement wil je jouw gasten natuurlijk voorzien van een verfrissend drankje. Wat hierbij natuurlijk niet mag ontbreken is een vers getapt pilsje. Partytentverhuur Tilburg heeft een breed scala aan taps, waardoor er altijd eentje is die geschikt is voor jouw feest. Zo heb je de keuze uit een kleine biertap, biertap tafelmodel, standaard biertap en mobiele biertap met spoelbak. Afhankelijk van de omvang van het feest bepaal je welke je nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van biertaps verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze horeca apparatuur.

 

Vragen over biertap

Heb je vragen over onze biertaps of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.