Kleine Biertap

1 dag  35,00
incl. BTW
1 dag 28,93
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Kleine Biertap Huren - Biertaps Verhuur Tilburg

Als u een feestje thuis heeft is dit een biertap waarmee kleine fustjes tot 6 liter getapt kunnen worden. Dus haal jullie favoriete merk bier in huis en tap de gezelligheid. Daarnaast kun je ook makkelijk zien hoeveel bier er nog in het vat zit en wat de temperatuur daarvan is. 

Als je nog meer artikelen zoekt om uw (huis)feestje compleet te maken ben je op het juiste adres! Neem een kijkje op onze website van Partytentverhuur Tilburg en ontdek het zelf! Wij zijn jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van het biertap tafelmodel verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze keuken materiaal.

Vragen over biertap tafelmodel

Heb je vragen over onze biertap tafelmodel of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 5,00

incl. BTW

1 dag 4,13

excl. BTW

Huurmandje