Biertap Huren

1 dag  60,00
incl. BTW
1 dag 49,59
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Tapkast verrijdbaar huren - Tapkast verhuur Tilburg

Met deze verrijdbare tapkast kunt u op elke plaats bier inschenken. Op de koeling zit een tapkraan. De fusten dienen voor gebruik op tijd gekoeld te worden. Houd rekening met een periode van minimaal 36 uur. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van tapkasten verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze horeca apparatuur.

De tap is een David Systeem. Het is een verrijdbare mobiele tap waarbij voor de koeling gebruik wordt gemaakt van een fustenkoeler. Op de fustenkoeler staat een tapzuil. Het David tapsysteem heeft een dunne doorvoerslang in de tapzuil zitten die bij het aanslaan van een nieuw bierfust makkelijk vervangen kan worden. Let op, hierbij horen aparte fusten, welke geschikt zijn voor het David systeem. 

Vragen over tapkast verrijdbaar

Heb je vragen over onze tapkast verrijdbaar of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

90,00

incl. BTW

74,38

excl. BTW

Huurmandje

195,00

incl. BTW

161,16

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 60,00

incl. BTW

1 dag 49,59

excl. BTW

Huurmandje