Toiletten huren in Tilburg

Alle toiletten huren in tilburg

Plaskruis
1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW

Toiletten Huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

Op zoek naar toiletten voor jouw feest of evenement? Vaak vergeten, maar heel belangrijk! Bij ons kun je mobiele toiletten en plaskruizen huren zodat je gasten met gemak naar de wc kunnen. De toiletten zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ideaal om in te zetten wanneer je een groot feest geeft in bijvoorbeeld een tent waar geen wc’s aanwezig zijn.

Houd er rekening mee dat je de toiletten voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van toiletten verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze tenten.

Vragen over toiletten

Heb je vragen over onze toiletten of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Alphen, Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.