Plaskruis

1 dag  65,00
incl. BTW
1 dag 53,72
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Plaskruis Huren - Toiletten Verhuur Tilburg

Organiseer je een groot feest waarbij veel gasten verwacht worden? Dan zijn deze plaskruizen het gene wat je zoekt. Deze zorgen er namelijk voor dat er geen wachtrijen komen. Hiermee creëer je in 1 klap, 4 extra toiletten voor de heren.Uiteraard kun je ook kiezen om het toilet te laten reinigen door ons, dit kun je in het bestelproces aangeven. Wel dien je er uiteraard zelf voor te zorgen dat het plaskruis leeg is bij het ophalen middels de afvoerslang.  Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van plaskruisen verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze meubilair.

Let op; indien u kiest voor schoonmaken door PTV Tilburg zullen wij het achteraf reinigen, echter dient u t.a.t. het plaskruis zelf leeg te laten

Vragen over plaskruis

Heb je vragen over onze plaskruis verrijdbaar of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

25,00

incl. BTW

20,66

excl. BTW

Huurmandje