Partytentverhuur Drunen

Drunen heeft meer dan 18.000 inwoners en er staan meerdere bezienswaardigheden in de gemeente, zoals de Sint-Lambertuskerk en een ronde stenen molen. Ook zitten er in Drunen meerdere verenigingen gevestigd. Wilt u een feest of evenement organiseren voor een vereniging? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Tilburg! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent en/of locatie feestelijk kunt aankleden. Denk aan partymaterialen, zoals feestverlichting, heaters, klapstoelen, een geluidsinstallatie en nog veel meer! 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.