Verwarming huren in Tilburg

 

Alle verwarming huren in tilburg

Gaskanon voor
1 dag
15,00
incl. BTW
1 dag
12,40
excl. BTW
Hang Heater voor
1 dag
17,50
incl. BTW
1 dag
14,46
excl. BTW
Terrasheater huren
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Verwarming Huren in Tilburg - Heater Verhuur Tilburg

Bij Partytentverhuur Tilburg kunt u terecht voor diverse soorten heaters, die uitermate geschikt zijn voor het verwarmen van uw partytent of evenement. Of het nu gaat om een winterse bruiloft of een feest in de buitenlucht op een koele zomeravond, onze heaters zorgen voor een aangename temperatuur en een gezellige sfeer.

Ons assortiment heaters bestaat uit verschillende typen, die op gas of elektriciteit werken. Zo hebben wij bijvoorbeeld de terrasheater op gas, die voorzien is van wieltjes en daardoor makkelijk te verplaatsen is. Ook kunt u kiezen voor onze elektrische hang heaters, die ideaal zijn voor gebruik binnenshuis of onder een overkapping.

Bij het huren van een gasheater kan u een gasfles 10kg huren, zodat u direct gebruik kunt maken van de heater. Het complete overzicht van onze heaters vindt u hieronder.

Twijfelt u over welke heater het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout