LED Licht Outdoor

1 dag  25,00
incl. BTW
1 dag 20,66
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

LED Licht - Outdoor Huren - Licht & Geluid Verhuur Tilburg

Wat extra sfeer voor jullie feest of evenement? Dan is  verlichting een leuke toevoeging aan je feest, al helemaal deze te gekke LED Verlichting! Deze lichten zijn namelijk in diverse kleuren in te stellen en kunnen daarnaast ook veranderen van kleur in diverse tempo's. Daarnaast is deze verlichting ook geschikt voor outdoor gebruik. Door de waterbestendige omhuizing verlicht je hiermee dus ook de tofste buiten feesten of winter evenementen. Natuurlijk zorgen deze LED lichten ook voor de juiste sfeer bij indoor gebruik. 

Specificaties:

  • 12 LED's met elk 3 W aan vermogen
  • Stevige en waterbestendige behuizing
  • Het LED licht kan gemakkelijk op de grond worden opgesteld met behulp van de dubbele beugel of kan via een klem worden bevestigd
  • Aan te sturen via DMX512 en stand-alone
  • De geïntegreerde programma's bieden vrijwel alle opties die nodig zijn voor het gebruik: master / slave, statische kleuren, overlopende kleuren, mengen van kleuren etc.

Wanneer de zon verdwijnt, komt de feestverlichting pas echt tot zijn recht. Wij bieden meerdere soorten disco verlichting aan, zo heb je voor ieder feest het juiste licht, dus huur de disco verlichting die bij jullie feest past.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.  

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 13,00

incl. BTW

1 dag 10,74

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje