Boter, Kaas en Eieren

Aantal:

15,00

1 dag 

incl. BTW

12,40

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Boter, Kaas en Eieren
>
  • Boter, Kaas en Eieren
<

Omschrijving

Boter, Kaas en Eieren Huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

 

Het klassieke spel Boter, Kaas en Eieren, ook bekend als Tic-Tac-Toe, is een tijdloos vermaak dat mensen van alle leeftijden aanspreekt. Met de reuze-uitvoering van Partytentverhuur De Peel wordt de ervaring naar een hoger niveau getild, waarbij strategisch denken en een actieve deelname samenkomen.

Met 9 tegels op het speelbord, afwisselend gevuld met 4 X'en en 5 O's, moeten spelers slimme zetten maken om als eerste een rij van drie te vormen. De spanning stijgt naarmate het speelveld groter wordt, en elke zet is cruciaal voor het bereiken van de overwinning.

Of het nu op de grond of op een tafel wordt gespeeld, de XL uitvoering van Boter, Kaas en Eieren belooft een onvergetelijke ervaring vol spanning en competitie. Dus, daag jezelf uit, plaats je X'en en O's en ontdek of je de ultieme meester van het speelbord kunt worden. 

Boter, Kaas en Eieren kan aan het lijstje van Oud Hollandse spellen zoals Sjoelen toegevoegd worden. Kijk dus ook zeker bij de Oud Hollandse spellen van Partytentverhuur Tilburg.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons. 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.  

Extra Productopties

75,00

1 dag

incl. BTW

61,98

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

70,25

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

17,50

1 dag

incl. BTW

14,46

1 dag

excl. BTW

Huurmandje