Suikerspinmachine

1 dag  75,00
incl. BTW
1 dag 61,98
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Suikerspinmachine huren – Suikerspinmachine Verhuur Tilburg

Er zijn maar weinig kinderen of volwassen die vaak een suikerspin eten. Daarom is een suikerspinmachine op jouw feest een extra leuke toevoeging. Met deze machine is het zeer eenvoudig om zelf verse suikerspinnen te maken. We leveren de suikerspinmachine met genoeg ingrediënten voor 150 suikerspinnen. Wil je voor de zekerheid meer porties tot jouw beschikking hebben? Geen probleem, want voor €25,- koop je ingrediënten voor 150 extra suikerspinnen. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van suikerspinmachines verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze feestapparatuur.

De schoonmaakkosten zijn inbegrepen in de prijs.

Extra informatie:

  • Stroom 1000 watt;
  • Inclusief 150 porties voor suikerspinnen;
  • U kan de popcornmachine zelf begeleiden.

Vragen over suikerspinmachine

Heb je vragen over onze suikerspinmachine of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

35,00

incl. BTW

28,93

excl. BTW

Huurmandje

35,00

incl. BTW

28,93

excl. BTW

Huurmandje

35,00

incl. BTW

28,93

excl. BTW

Huurmandje