Wiebelpilaar (3 draden)

35,00
incl. BTW
28,93
excl. BTW

Omschrijving

Wiebelpilaar (3 draden) - Partytentverhuur Tilburg

Een wiebelpilaar met 3 draden is als een danser op het feest van de zwaartekracht. Deze intrigerende decoratie brengt een speels element in elke ruimte en voegt een vleugje beweging en elegantie toe aan uw evenement.

De wiebelpilaar, meestal versierd met kleurrijke en lichte elementen, lijkt bijna te zweven in de lucht. De drie sierlijke draden die vanuit het plafond naar beneden hangen, geven een gevoel van beweging en vrijheid, waardoor ze perfect zijn voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, jubilea en verjaardagen.

De draden kunnen worden versierd met ballonnen, bloemen, of andere feestelijke ornamenten, waardoor ze naadloos passen bij het thema en de sfeer van uw evenement. Bovendien kunnen ze dienen als opvallende fotomomenten en creëren ze een betoverende sfeer waarin gasten zich kunnen vermaken en verwonderen.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

 Offerte aanvragen