Voetbaldarts

Aantal:

130,00

1 dag 

incl. BTW

107,44

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Voetbaldarts
>
  • Voetbaldarts
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
4 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
4 M
Hoogte
1.5 M
Breedte
4 M

Omschrijving

Voetbal Dart huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Voetbal en darten zijn twee populaire sporten in Nederland die vrijwel iedereen wel eens heeft gespeeld. Bij ons kun je deze sporten nu combineren tot één uniek en spannend spel: Voetbal Darten! Tijdens dit spel is het de bedoeling dat je vanaf een afstand de bal tegen een levensgroot dartbord schiet. De darters kunnen de voetballers uitleggen hoe de puntentelling werkt, terwijl de voetballers de darters hun beste voetbaltrucs kunnen laten zien. Voetbal Darten is een geweldig spel voor evenementen en vrijgezellenfeestjes.

Heb je vragen over Voetbal Darten of over één van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice bij Springkussenverhuur Tilburg. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al jouw vragen. Bij Springkussenverhuur Tilburg ben je aan het juiste adres voor het huren van leuke voetbalattracties en nog veel meer.

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.