Voetbal Stift Corner

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

82,64

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Voetbal Stift Corner
>
  • Voetbal Stift Corner
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
1 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
3 M
Hoogte
2 M
Breedte
3 M

Omschrijving

Voetbal Stift Corner huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Ben je op zoek naar een leuke voetbalattractie voor jouw voetbalgerelateerde evenement of sportdag? Dan is de Voetbal Stift Corner van Partytentverhuur Tilburg een geweldige optie! Het doel van dit spel is om de bal in de corner te stifen. Hoe beter je vaardigheden zijn, hoe groter de afstand wordt om de bal te stiften.

Het opzetten van de Voetbal Stift Corner is kinderlijk eenvoudig en kost slechts een minuutje dankzij de meegeleverde elektrische ventilator. Of je nu een professional bent of juist nog wat oefening nodig hebt, dit spel is geschikt voor alle niveaus en zal gegarandeerd voor veel plezier zorgen!

Heb je nog vragen over de Voetbal Stift Corner of over een van onze andere voetbalattracties? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat jouw sportevenement een succes wordt!

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.