Trek Rodeo Stier Opblaasbaar

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

82,64

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Trek Rodeo Stier Opblaasbaar
>
  • Trek Rodeo Stier Opblaasbaar
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
1 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
5 M
Hoogte
2.5 M
Breedte
5 M

Omschrijving

Trekrodeo huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Ben je op zoek naar een fantastische en leuke attractie voor een schooldag, evenement of zeskamp? Dan is de Trekrodeo van Partytentverhuur Tilburg een geweldige optie! Met deze attractie kunnen kinderen zich uren vermaken en testen wie er het langst op de trekrodeo kan blijven zitten terwijl de omstanders de touwen laten bewegen.

Wil je het nog makkelijker maken? Maak dan gebruik van onze bezorg- en opzetservice tegen een kleine meerprijs. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het opzetten en afbreken van de attractie en kun je je richten op het plezier van de kinderen.

Naast de Trekrodeo verhuren wij ook een mechanische rodeostier waarmee je jouw feest of evenement extra spectaculair maakt. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met onze klantenservice om deze en andere leuke attracties te boeken en maak van jouw evenement een groot succes!

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.