Tafeldecoratie luchtgevuld

15,00
incl. BTW
12,40
excl. BTW

Omschrijving

Tafeldecoratie luchtgevuld huren - Partytentverhuur Tilburg

Tafelballonnen zijn een essentieel element in feestelijke zalen en kunnen elke grote ruimte transformeren. Ze voegen kleur en ambiance toe aan uw evenement. De meest iconische vorm van tafeldecoratie is ongetwijfeld de heliumballon. Helium stijgt op in de ballon en wanneer deze aan een gewichtje wordt vastgebonden, zweeft de ballon elegant boven de tafel, waardoor een speels en levendig effect ontstaat.

Bij de helium tafeldecoratie heeft u volledige vrijheid om de kleuren en aantallen te kiezen die bij uw visie en locatie passen. Hoewel de klassieke keuze vaak uitgaat naar 3 ballonnen per gewichtje, kunt u ook kiezen voor grotere trossen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Bovendien zijn onze ballongewichten verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat ze altijd perfect passen bij uw feestelijke gelegenheid.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Offerte aanvragen