Speedhal

1 dag  80,00
incl. BTW
1 dag 66,12
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
1 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
4 M
Hoogte
4 M
Breedte
4 M

Omschrijving

Speedhal incl speedmeter 4x4m huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Ben je op zoek naar een unieke voetbalattractie om je sportevenement compleet te maken? Dan is de speedhal met de snelheidsmeter absoluut een aanrader! Partytentverhuur Tilburg biedt deze attractie aan waarmee je de snelheid van jouw schoten kunt meten met behulp van een geavanceerd apparaat.

Of je nu een voetballer bent die zijn schietvaardigheid wil testen of een handballer die graag zijn worp wil verbeteren, deze speedhal is voor iedereen geschikt. De snelheid van jouw schot wordt nauwkeurig gemeten en direct weergegeven op de bijgeleverde speedmeter. Met een afmeting van 4 bij 4 meter neemt de speedhal bovendien weinig ruimte in beslag.

Maar dat is nog niet alles! Naast de speedhal met snelheidsmeter biedt Partytentverhuur Tilburg nog tal van andere voetbalattracties aan. Met ons ruime scala aan spellen kun je eenvoudig een sportdag organiseren die jouw gasten nog lang zullen bijblijven. Of je nu het EK of WK volgt of gewoon een gezellig voetbalfeest wilt organiseren, met onze voetbalattracties wordt het gegarandeerd een succes!

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.