Snowglobe Luchtdicht XL

1 dag  700,00
incl. BTW
1 dag 578,51
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Lengte
4 M
Hoogte
4 M
Breedte
4 M

Omschrijving

Snowglobe huren - Partytentverhuur Tilburg

Op zoek naar een ongeëvenaarde, betoverende ervaring? Zoek niet verder, want onze opblaasbare Snowglobe is precies wat je nodig hebt! Deze adembenemende inflatable met sneeuweffect geeft een magisch filmisch gevoel en trekt onmiddellijk de aandacht van het publiek. Met zijn indrukwekkende formaat is deze grote schudbol de ultieme aanvulling op elke kerstmarkt, winterfair, winkelopening of open dag. De Snowglobe geeft gegarandeerd een boost aan elk evenement, dankzij zijn opvallende verschijning en sfeervolle uitstraling.

Stel je voor: bezoekers kunnen zichzelf onderdompelen in een Winter Wonderland terwijl ze in de bol staan. Het is een onvergetelijke ervaring die jong en oud betovert en zorgt voor blijvende herinneringen.

Of je nu op zoek bent naar een unieke attractie voor een speciale gelegenheid of een spraakmakende toevoeging aan je evenement, de opblaasbare Snowglobe is de ultieme keuze. Laat je gasten genieten van een magisch avontuur en creëer een sfeer die nog lang zal nazinderen.

Wacht niet langer en voeg een vleugje betovering toe aan jouw volgende evenement met onze prachtige Snowglobe. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen!

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 50,00

incl. BTW

1 dag 41,32

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 10,00

incl. BTW

1 dag 8,26

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

1 dag 70,25

excl. BTW

Huurmandje