Shooting Area

1 dag  80,00
incl. BTW
1 dag 66,12
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
4 M
Breedte
3 M

Omschrijving

Shooting Area huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Partytentverhuur Tilburg heeft ook aan de sportieve voetballiefhebbers gedacht en biedt een unieke voetbalattractie aan: de gaten goal! Deze attractie heeft gaten in het doel waar je doorheen kunt schieten om punten te scoren. Het is enorm leuk om elkaar uit te dagen en te zien wie de meeste punten kan scoren. Maar dat is nog niet alles! Deze voetbalattractie heeft ook nog een ingebouwde snelheidsmeter, waarmee je kunt meten wie het hardste kan schieten.

Wil je graag een uitgebreider aanbod aan voetbalattracties? Dan is ons Voetbalpakket de perfecte keuze voor jou! Met dit pakket huur je meerdere voetbalspellen en attracties tegelijkertijd, waardoor je gegarandeerd bent van een onvergetelijk sportevenement. Of je nu een voetbalfeest organiseert of een sportdag, met ons Voetbalpakket heb je alles wat je nodig hebt om jouw gasten te vermaken.

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.