Rokvoetbal incl boarding

Aantal:

185,00

1 dag 

incl. BTW

152,89

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Rokvoetbal incl boarding
>
  • Rokvoetbal incl boarding
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
8 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
15 M
Hoogte
2.5 M
Breedte
10 M

Omschrijving

Rokvoetbal 4 tegen 4 huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Partytentverhuur Tilburg biedt een unieke uitdaging voor de avontuurlijke sportliefhebber in jou: rokvoetbal! Dit spannende spel tilt het traditionele voetbal naar een geheel nieuw niveau door het dragen van een rok. Hierdoor wordt het spel extra uitdagend en vereist het een goede samenwerking en conditie van de spelers. Het is het leukst om dit spel in teams te spelen. Huur rokvoetbal voor een onvergetelijke dag vol sport en plezier, of speel het tijdens een gezellige familiedag.

Naast rokvoetbal biedt Partytentverhuur Tilburg nog veel meer voetbalattracties die je kunt huren. Neem een kijkje op onze website voor ons uitgebreide assortiment.

Als je meer informatie wilt over rokvoetbal of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen en te adviseren.

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.