Ring Werpen

1 dag  15,00
incl. BTW
1 dag 12,40
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Ring werpen huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

Welk team of welke deelnemer zal bij jullie de meeste punten bij elkaar gooien? Met het ring werpen van Partytentverhuur De Peel gaan jullie kijken wie het behendigst is! Ringwerpen is een uitdagend behendigheidsspel voor jong en oud en mag bij een sport- en speldag zeker niet ontbreken. De bedoeling bij dit spel is om de ringen vanaf een afstand rond de houten paaltjes te gooien. De speler met de meeste punten heeft gewonnen. Hoe groter de afstand, hoe moeilijker het spel. De totale set ringwerpen bestaat uit 2 latten voor het frame, 5 stokken voor de punten en 5 ringen om te werpen.

In combinatie met een van onze springkussens, popcorn- of suikerspinmachines beleven jullie een hele dag plezier. Zeer geschikt voor familiedagen, communies en kinderfeesten. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van ring werpen, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze tenten.

Heb je vragen over ring werpen of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

1 dag 70,25

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 17,50

incl. BTW

1 dag 14,46

excl. BTW

Huurmandje