Pannakooi met dak 9x7m

Aantal:

155,00

1 dag 

incl. BTW

128,10

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Pannakooi met dak 9x7m
>
  • Pannakooi met dak 9x7m
  • Pannakooi met dak 9x7m
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
8 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Lengte
7.2 M
Hoogte
4.5 M
Breedte
9.2 M

Omschrijving

Pannakooi huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Ben jij een echte voetballiefhebber en wil jij je skills testen in een uitdagende setting? Dan is deze pannakooi van 9×7 meter met dak en twee goals van Partytentverhuur Tilburg perfect voor jou! In deze pannakooi kun je met 4 tegen 4 spelen of zelfs 1 tegen 1, en de dichte wanden en het dak zorgen ervoor dat je ongestoord kunt spelen zonder steeds achter de bal aan te hoeven rennen.

Bij Partytentverhuur Tilburg hebben we een ruim aanbod aan voetbalattracties, waaronder deze pannakooi. Wil je het huren van dit voetbal luchtkussen nog makkelijker maken? Dan bieden wij de mogelijkheid om het luchtkussen door ons te laten bezorgen en op- en af te laten bouwen tegen een kleine vergoeding. Je kunt deze diensten eenvoudig toevoegen aan je bestelling in het huurmandje.

Heb je nog vragen over het huren van onze voetbalattracties? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.