Luxe PVC Tenten

Luxe PVC tenten huren – Luxe PVC tenten verhuur Tilburg

Onze Luxe PVC tenten staan op vele feesten te stralen en hebben een luxe uitstraling vanwege de hoogwaardige materialen zoals een extra sterke constructie en PVC. Alle onze PVC tenten zijn voorzien van een officieel brandcertificaat, zodat deze ook moeiteloos gebruikt kan worden voor de zakelijke markt.


Zoekt u een tent voor een speciale gelegenheid (Bijv. een bruiloft) of bedrijfsevenement? Net wat exclusiever en luxer? Met de de Deluxe tenten van Partytent Verhuur Tilburg  haalt u het allerbeste in huis waarmee u indruk zult maken op uw gasten en relaties! Onze Deluxe tenten zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en de beste materialen qua afwerking: dit geeft een speciale sfeer en de luxe afwerking zorgt voor een speciale ambiance.  


Eventueel kunt al alles nog extra luxe inrichten door middel van een mooie tentvloer of een luxe interieur of prachtige bar. Daarnaast kan de tent worden voorzien van speciale verlichting en helemaal worden ingericht naar uw smaak en wens.


Inclusief brandcertificaat.

Onze PVC tenten zijn allemaal voorzien van een officieel brandcertificaat en daarvoor goedgekeurd voor bedrijfsfeesten, publieke evenementen en horeca doeleinden. 


Partytenverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.