Levend Tafelvoetbal

1 dag  180,00
incl. BTW
1 dag 148,76
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
10 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Lengte
11 M
Hoogte
2 M
Breedte
7 M

Omschrijving

Levend Tafelvoetbal - Partytentverhuur Tilburg

 

Als je op zoek bent naar een leuke en unieke manier om sport en spel te combineren, dan is Levend Tafelvoetbal zeker een aanrader! Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan worden gespeeld met een groep vrienden of collega's. Het Levend Tafelvoetbal spel is gebaseerd op het bekende tafelvoetbal, maar dan op levensgrote schaal! In dit spel ben je zelf de speler en moet je proberen te scoren bij de tegenstander, terwijl je beperkte bewegingsruimte hebt.

Het Levend Tafelvoetbal spel is zeer geschikt voor evenementen zoals een zeskamp, bedrijfsuitje of sportdag bij de voetbalclub. Bij partytentverhuur Tilburg hebben we een ruim aanbod aan voetbalattracties, dus als Levend Tafelvoetbal niet helemaal jouw ding is, hebben we vast wel iets anders dat bij jouw wensen past. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie en advies.

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.