Luxe Horecastoel

Aantal:

3,75

1 dag 

incl. BTW

3,10

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Luxe Horecastoel
>
  • Luxe Horecastoel
<

Omschrijving

Luxe stoelen Huren - Stoelen Verhuur Tilburg

Ideaal voor 21-diners, conferenties maar ook trouwerijen. Zeer luxe gestoffeerde stoel met hamerslag frame en zwarte zitting. Chique stoelen met een luxe design en prettig zitcomfort. Stoelen zijn te stapelen tot 13 hoog. Een prima stoel voor zalen, diners en evenementen. Deze stoelen staan ook bekend als dinerstoelen, vergaderstoelen en conferentiestoelen. Wij verhuren de luxe stoelen in een blauwe kleur. Aanbieding: bij afname van 30 stuks op een kar: € 3,50.

Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van luxe stoelen verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze tenten.

Vragen over luxe stoelen

Heb je vragen over onze luxe stoelen of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

60,00

1 dag

incl. BTW

49,59

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

8,50

1 dag

incl. BTW

7,02

1 dag

excl. BTW

Huurmandje