Glijbaan Surf Bad 10m

Aantal:

230,00

1 dag 

incl. BTW

190,08

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Surf Bad 10m
>
  • Glijbaan Surf Bad 10m
  • Glijbaan Surf Bad 10m
  • Glijbaan Surf Bad 10m
<

Omschrijving

Glijbaan en Bad Surf 10m huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Ben je op zoek naar een gaaf verkoelend springkussen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Glijbaan met Bad Surf beschikt over beide elementen en is daardoor zeer geschikt voor tijdens een zeskamp, feest of evenement in de warme zomermaanden. Deze waterattractie zal namelijk voor wat extra verkoeling zorgen voor de deelnemers.

Voor de verhuur van waterattracties ben je bij Springkussenverhuur Tilburg aan het juiste adres. Naast deze toffe waterglijbaan, verhuren wij namelijk ook nog het alombekende tobbedansen en een buikschuifbaan. Het springkussen is verkoelend, zo heb je in elk seizoen plezier met de springkussens van Partytentverhuur Tilburg

Houd er bij het huren van deze verkoelende springkussens rekening mee, dat zij ook over een badje beschikken wat gevuld dient te worden. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Mocht je nog vragen hebben over het huren van de Glijbaan Surf, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. 

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.