Garderobe

1 dag  35,00
incl. BTW
1 dag 28,93
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Garderobe rek huren - Verrijdbare kapstok verhuur Tilburg

Naast gezelligheid, bij een receptie of bruiloft, nemen gasten ook vaak een jas mee. Met de verrijdbare garderobe van Partytentverhuur Tilburg kunnen jouw gasten hun jassen gewoon netjes ophangen. Met een capaciteit voor ongeveer 100 jassen is ons garderoberek uitermate geschikt voor de grotere evenementen. Dankzij de wieltjes is het rek eenvoudig te verrijden. Het garderoberek is demonteerbaar.

Eigenschappen:

• Lengte: 150 cm
• Hoogte: 180 cm
• Breedte: 54 cm
• Capaciteit: 100 jassen
• demonteerbaar

Je huurt de garderobe voor €35,- en je mag er dan 3 dagen gebruik van maken. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van garderobe rekken verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze meubilair.

Vragen over garderobe rek

Heb je vragen over onze garderobe rek of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

1 dag 13,00

incl. BTW

1 dag 10,74

excl. BTW

Huurmandje