Feesttent huren in Tilburg

Bent u een inwoner van Tilburg en bent u opzoek naar een feesttent voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres! Wij verhuren feesttenten in verschillende soorten en maten. Viert u een verjaardag in uw achtertuin? Dan is onze partytent perfect. Heeft u geen tijd en zin om veel moeite te steken in het opzetten van een feesttent? Kies dan voor de easy up tent, want die is binnen no time opgezet. Heeft u een speciale gelegenheid te vieren, zoals een bruiloft of jubileum? Dan verhuren wij een stretchtent die perfect is voor deze speciale dag! Zoals u leest hebben wij voor elke gelegenheid een andere feesttent in ons assortiment, dus kies de feesttent die het beste aansluit op uw feest of evenement. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.