Blikgooien

Aantal:

15,00

1 dag 

incl. BTW

12,40

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Blikgooien
>
  • Blikgooien
<

Omschrijving

Blikgooien huren in Tilburg - Partytentverhuur Tilburg

Als je van plan bent om een geweldige kermismiddag of een gaaf spellenparcours te organiseren, dan mogen de klassiekers zoals blikgooien absoluut niet ontbreken! Dit ouderwetse werpspel is tijdloos en staat garant voor eindeloos plezier. Kies, daarom het blikgooi spel van Partytentverhuur Tilburg. 

Test je vaardigheden door de blikjes omver te werpen en punten te scoren. Kun je ze allemaal in één keer raken? Laat zien dat je een ware kampioen bent door de pittenzakken perfect te werpen en de blikken te laten vliegen! Het spel bestaat uit 10 blikken en 3 werpzakjes. Dus waar wacht je nog op? Daag jezelf en je vrienden uit voor een spannend potje blikgooien!

Naast het verhuur van blikgooien, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze springkussens en spellen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout. 

Extra Productopties

85,00

1 dag

incl. BTW

70,25

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

17,50

1 dag

incl. BTW

14,46

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje