Base Jump 13x7m

1 dag  325,00
incl. BTW
1 dag 268,60
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Lengte
13 M
Hoogte
7.5 M
Breedte
3.6 M

Omschrijving

Basejump Huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Op zoek naar een attractie voor de echte durfal?  Bij deze basejump maken de stoere avonturiers een klim omhoog om vervolgens een vrije val naar beneden te maken. Natuurlijk is het luchtkussen voorzien van een groot valkussen. Durven jullie het avontuur aan? De baan zelf is maar liefst 7 meter hoog en vormt daarmee ook direct een ware eyecatcher. Voor het huren van spectaculaire attracties bent u bij Partytentverhuur Tilburg aan het juiste adres. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze bezorg en opzetservice. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw feest of evenement!

Wij plaatsen deze attractie enkel op grasvelden, indien de situatie bij u op locatie anders is, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Helemaal uitpakken tijdens jullie feest of evenement? Huur dan het Jungle Pakket en geniet van 4 gave luchtkussens, waaronder de Base Jump, in oerwoud thema. Hiermee profiteer je ook nog eens van een leuke korting. 

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.