Airhockeytafel huren

Aantal:

105,00

1 dag 

incl. BTW

86,78

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Airhockeytafel huren
>
  • Airhockeytafel huren
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2 Personen
Lengte
1.63 M
Hoogte
0.63 M
Breedte
1.63 M
Gewicht
167 Kilo

Omschrijving

Airhockey Tafel huren - Partytentverhuur Tilburg

Bij Partytentverhuur Tilburg is het mogelijk om een uniek vermaak te beleven door een professionele airhockeytafel te huren. Dit spel is een populair tijdverdrijf voor jong en oud waarbij het doel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven terwijl er lucht vanuit de onderkant van het speelveld wordt geblazen om de puck in beweging te houden. Het spel is snel en spannend, en het is de uitdaging om de meeste punten te scoren tegen je tegenstander.

De airhockeytafel biedt urenlang plezier en is perfect voor een feest of evenement. Particulieren kunnen gratis gebruikmaken van de tafel, maar bij verhuur op feesten en evenementen kan er een geldinzet vereist zijn. Let op, de airhockeytafel kan niet zelf worden opgehaald, dus transportkosten zijn verplicht. Na aansluiting op een stroompunt kan het spel beginnen en kan iedereen genieten van het vermakelijke spel dat de airhockeytafel biedt.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.