Welke soorten partytenten zijn er eigenlijk?

22 juni 2017

Als je van plan bent een feest of groot evenement te organiseren is een feestlocatie wel gewenst. Maar wat als je geen standaard feestlocatie wilt of het in je achtertuin wilt vieren? Dan zijn er de partytenten! Deze tenten creëren binnen een korte tijd een feestlocatie op elke zelfgekozen plek. Uiteraard moet er met de Gemeente overlegd worden wat er allemaal mogelijk is. Zo kan je bijvoorbeeld voor een lekker plekje aan het strand kiezen of een mooi uitzicht op een grote stad. Welke soorten partytenten er dan allemaal zijn lees je in onderstaand artikel!

Partytent

Een partytent is ideaal om een feestlocatie in de tuin te creëren. De partytenten binnen ons assortiment lopen erg uiteen in grootte. Zo kan er een kleinschalig feest worden gegeven, maar ook een bruiloft kan gegeven worden in een partytent. De partytenten kunnen op elke gekozen locatie opgebouwd worden, echter is de ondergrond niet altijd gelijk. Met een tentvloer kan je dit oplossen en tegelijkertijd een mooie chique uitstraling toevoegen aan het feest of evenement.

Easy up tent

De easy up tent zijn in drie verschillende afmetingen beschikbaar. Deze tent zorgt ervoor dat je genoeg tijd overhoud voor andere dingen. Het is natuurlijk erg fijn, als je genoeg tijd hebt, mocht er nog veel te regelen en klaar te zetten zijn. De easy up tent staat binnen enkele minuten op en bied je genoeg tijd, in je planning, voor overige zaken.

Pagodetent

De pagodetent heeft een zeer goede kwaliteit en is geschikt voor grote evenementen. De tent is brandwerend en bruikbaar voor verschillende soorten feesten. De tent is sfeervol door zijn ‘ramen’, dit geeft het een leuke en gezellige uitstraling.

Apres ski hut

Als je de wintersport sfeer binnen een paar minuten dicht bij huis wilt hebben, is de apres ski hut tent echt wat voor jou! Met deze tent waan jij je binnen enkele minuten in Oostenrijk. De sfeer zit er gelijk goed in en een themafeest is niet te missen.

Stertent

De stertent is er eentje die je niet vaak zal zien, deze is vrij uniek en heeft een leuke aparte uitstraling. Ook deze tent is gemakkelijk en snel op te zetten en bied plek aan een groot aantal gasten. De tent kan vrijwel overal geplaatst worden en heeft ruimte genoeg voor eventuele decoratie en meubilair.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Tilburg dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!