Feest vieren in je eigen achtertuin? Zo doe jij dat

16 mei 2019

Het is alweer even geleden, maar Koningsdag is de perfecte gelegenheid om de leukste feestjes te bezoeken. Iets dat nog veel leuker is dan van hot naar her te rennen richting de tofste feestjes, is het organiseren ervan. Bezoek het leukste koningdsdagfeestje volgend jaar gewoon in jouw eigen achtertuin! Met de artikelen van Partytentverhuur Tilburg haal jij eenvoudig alle benodigde feestartikelen in huis. Van partytenten tot geluidsinstallatie en van easy up tenten tot onze ijs rookmachine. Uiteraard is niet alleen Koningsdag een reden voor een feestje, als er überhaupt al een goede reden nodig is voor een gezellige avond. Het meest spraakmakende feestje van de dag organiseer je met gemak na het lezen van dit artikel!

Stap 1: versier je tuin met feest decoratie!

Het allerbelangrijkste van het organiseren van een feestje, is het uitnodigen en ontvangen van gasten. Maar daarna is het allerbelangrijkste misschien wel de decoratie. Decoratie heeft de kracht om van een “gewone” ruimte een echte feestruimte te maken. Bij ons kun je kiezen voor het huren van een kleurrijke prikkabel feestverlichting, neutrale feestverlichting of discoverlichting. Als je verwacht dat het feestje doorgaat tot in de late uurtjes is het huren van feestverlichting een absolute must. Het geeft het feestje een gezellige en warme uitstraling en zorgt ervoor dat het nooit te donker wordt.

Naast feestverlichting kun je bij tevens bij ons terecht voor een rookmachine, een ijs rookmachine of een rode loper voor de echte luxe feestjes.

Stap 2: huur een partytent voor een intieme sfeer

Afhankelijk van de grote van je tuin, wil je het feestje misschien wel op één plaats houden en dat iedereen gezellig bij elkaar zit. Dan is het huren van een partytent een hele goede oplossing. Door de partytent houd je iedereen op één plek en sta je altijd droog. Daarnaast geeft een partytent het feestje een echte feestelijke uitstraling en ben je niet afhankelijk van het weer. Onze tenten zijn namelijk allemaal waterbestendig. Ben je bang dat het toch te koud is, huur dan één van onze heaters!

Stap 3: zorg voor genoeg hapjes en drankjes

Op een zeker moment krijgen jij en je gasten trek in een lekker hapje of in een kleine snack. Een goede gastheer of -vrouw is voorbereid op iedere situatie en heeft genoeg eten in huis. Kies jij voor toastjes, chips en bittergarnituur of kies jij weliswaar voor een lekkere barbecue?
Het is fijn dat als je feestje buiten plaatsvindt je niet telkens naar binnen hoeft te wandelen voor een koud drankje, daarom maken wij het mogelijk om een verschillende soorten koelingen te huren. Ons assortiment loopt van een kleine koelkast tot een wijnkoelkast of zelfs een 600 liter flessenkoelkast!

Ben jij klaar voor een feestje?

Met deze drie tips moet de organisatie van jouw feestje helemaal goed komen. Nodig je vrienden uit, zorg voor een gezellige uitstraling en verzeker jouw gasten van een koud drankje en lekkere hapjes.

Heb je nog vragen over het organiseren van een feestje of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Alvast heel veel plezier gewenst.