Tafels en statafels huren in TIlburg

 

Alle tafels en statafels huren in tilburg

Ronde Eettafel Huren
1 dag
7,50
incl. BTW
1 dag
6,20
excl. BTW
Houten Vat Statafel
1 dag
20,00
incl. BTW
1 dag
16,53
excl. BTW
Bierbanksets Huren
1 dag
17,50
incl. BTW
1 dag
14,46
excl. BTW
Partytafel Huren
1 dag
12,50
incl. BTW
1 dag
10,33
excl. BTW
Statafel huren
1 dag
8,50
incl. BTW
1 dag
7,02
excl. BTW

Tafels en Statafels Huren - Meubilair Verhuur Tilburg

Bent u op zoek naar tafels voor uw evenement, feest, bruiloft of vergadering? Bij Partytentverhuur Tilburg vindt u tafels voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een groot evenement of een klein feestje bij u thuis, wij hebben diverse tafels van verschillende afmetingen om aan uw wensen te voldoen.

Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse tafels zoals rechthoekige partytafels, ronde tafels en houten biertafels. Daarnaast hebben wij ook statafels beschikbaar, perfect voor een informele borrel of receptie. Met onze tafels creëert u een gezellige en comfortabele plek voor uw gasten om aan te zitten. Het is mogelijk om statafel rokken in diverse kleuren te huren voor onze statafels.

Wij zorgen ervoor dat de tafels op tijd worden geleverd en weer worden opgehaald na afloop van uw evenement. Zo heeft u hier geen omkijken naar en kunt u zich richten op de organisatie van uw evenement. Naast tafels bieden wij ook diverse andere partymaterialen aan zoals partytenten, stoelen, verlichting en geluidsinstallaties. Zo maken wij het voor u mogelijk om alles in één keer te regelen voor uw evenement.

Heeft u vragen over de tafels van Partytentverhuur Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.