Suikerspin Kar

Aantal:

75,00

1 dag 

incl. BTW

61,98

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
suikerspin kar voor
>
  • suikerspin kar voor
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
150 Personen

Omschrijving

Suikerspin Kar Huren - Suikerspin Kar Verhuur Tilburg 

Wil je graag suikerspinnen aanbieden op het feestje? Maar heb je geen plek voor onze suikerspinmachine? Dan is de Suikerspin Kar wat je zoekt. Omdat deze suikermachine op een kar geleverd wordt kun je hem overal neerzetten. Bij het huren van de Suikerspin Kar krijg je standaard 150 porties. Als dit niet genoeg is kun je bij 'Extra Productopties' kiezen om voor €25,00 150 porties bij te bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw een roze,

En als je geen ervaring hebt in het maken van suikerspinnen kun je door middel van de bijgeleverde instructiekaart heerlijke suikerspinnen maken. Gelieve schoon terug te brengen. Als je niet in staat bent om dit te doen kun je ervoor kiezen om het voor een kleine meerprijs schoon te laten maken. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van bal verplaatsen verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze meubilair.

Vragen over suikerspin kar

Heb je vragen over onze suikerspin kar of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

25,00

incl. BTW

20,66

excl. BTW

Huurmandje

25,00

incl. BTW

20,66

excl. BTW

Huurmandje

25,00

incl. BTW

20,66

excl. BTW

Huurmandje

25,00

incl. BTW

20,66

excl. BTW

Huurmandje