Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

95,04

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
>
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
12 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
5.5 M
Hoogte
3.7 M
Breedte
5 M

Omschrijving

Springkussen Multiplay Clownvis 6x5mhuren  - Partytentverhuur Tilburg

 

Een spectaculair springkussen in het Oceaan thema, dat is de Multiplay Clownvis. Daarnaast is het luchtkussen ook nog eens voorzien van een leuke glijbaan zodat jullie het springkussen uit kunnen glijden. Ook zijn er enkele grote vissen en opblaasbare objecten, die zorgen voor extra sfeer en beleving. Dit springkussen is ook erg leuk voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, verjaardagen, communies en nog veel meer gelegenheden. Naast het huren van dit toffe springkussen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorg service en de optie om het springkussen door Springkussenverhuur Tilburg te laten op- en afbouwen, deze diensten kunnen in het huurmandje, tegen een kleine meerprijs, aan de bestelling toegevoegd worden. Op deze manier beleef je een zorgeloos evenement.

 

Liever een ander formaat springkussen of thema? Neem dan snel een kijkje op de pagina van de Springkussens met Glijbaan en kies de perfecte optie voor jullie feest. 

 

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook springkussens in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.