Springkussen Brandweer 5x4m

Aantal:

95,00

1 dag 

incl. BTW

78,51

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Brandweer 5x4m
>
  • Springkussen Brandweer 5x4m
  • Springkussen Brandweer 5x4m
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
8 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Lengte
4 M
Hoogte
5.2 M
Breedte
5 M

Omschrijving

Springkussen Brandweer 5x4m huren - Partytentverhuur Tilburg

Het brandweerthema springkussen is perfect voor de toekomstige brandweerlieden onder ons! Kinderen zullen gegarandeerd lachen en urenlang speelplezier beleven op dit springkussen. Het opzetten van het springkussen is snel en gemakkelijk dankzij de bijgeleverde elektrische blower. Mocht het opzetten van het springkussen niet lukken, dan bieden wij de optie om hulp te krijgen bij het opzetten. Selecteer deze optie eenvoudig in het huurmandje. Het brandweerthema springkussen is de perfecte toevoeging voor elk kinderfeestje of evenement en zal ervoor zorgen dat kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan. Huur dit springkussen nu en zorg voor een onvergetelijke dag voor de kinderen!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen brandweer 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.