Wil jij jouw feestje wat meer special effects geven? Bekijk onze favorieten!

02 juni 2020

Nu de maatregelen worden versoepeld, kan je langzaam weer gaan denken aan een feestje. Na al die weken thuis zitten en niemand hebben gezien, wil je een feest geven om nooit te vergeten. Maar hoe kan je zorgen voor dat beetje extra op jouw feest? Wij van springkussenverhuur Tilburg hebben een aantal producten voor jou op een rijtje gezet die ervoor kunnen zorgen dat je feest onvergetelijk wordt! 

Thema feest

Om je feest extra speciaal te maken, kan je een thema koppelen aan je feest. Op deze manier is het net wat anders dan normaal en kan iedereen zich voor een avond verkleden in zijn karakter. Probeer een thema te vinden wat goed bij jou past en waar jij gek van bent. Zo kan je bijvoorbeeld gek van wintersport en kon je dit jaar helaas dat niet doet. Hoe leuk zou het dan zijn om dat sfeertje naar jouw huis te halen? Huur bijvoorbeeld een j├Ągermeister tap en geniet van de hele avond met al je vrienden van de heerlijkste shotjes!

Hapjes 

Naast voldoende drank, wil je jouw vrienden of familie natuurlijk ook wat te eten geven. Alleen wat kan je hun geven? Je wilt geen standaard plakjes worst en kaas geven, maar ook niet iets heel ingewikkelds. Een leuke oplossing hiervoor is dan om een popcornmachine te huren. Deze machine wordt geleverd met alle ingredi├źnten om de lekkerste popcorn te maken voor 150 personen. Wil je liever nog iets zoeter hapje geven? Dan hebben wij ook een suikerspinmachine voor je. Met deze machine kan je makkelijk en snel de mooiste suikerspinnen draaien door alle ingredi├źnten die erbij worden geleverd. Een ander leuk detail is dat je ook nog kunt kiezen of je gaat voor roze of blauwe suikerspinnen! 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!