26 beoordelingen
Tilburg Aanbeveling:Ja
10
Positief

Goede communicatie , goede prijs, nette spullen

Tilburg Aanbeveling:Ja
9
Positief

Prima uitleg en service

Negatief

-

Peter

Tilburg Aanbeveling:Ja
8
Positief

Tenten gemakkelijk op te zetten en zien er netjes uit. Telefonisch goed geholpen. Afhalen gaat vlotjes.

Kris

Udenhout Aanbeveling:Ja
10
Positief

Vriendelijk geholpen, nette tenten en snelle antwoorden op vragen. Ook veel te huur, mooi assortiment. Thuisbezorgen is een toffe service.

Scheutjens

Aanbeveling:Ja
10
Positief

Heel tevreden over Partytentverhuur Tilburg. Ik was op zoek naar een 3x4 partytent en partytentverhuur Tilburg was verreweg de goedkoopste. De stelling: goedkoop is duurkoop gaat hier niet op. De tent was perfect in orde, makkelijk te vervoeren en makkelijk op te zetten. Vooraf nog extra uitleg gekregen en gevraagd of ik hulp nodig had met het dragen van de spullen. Achteraf de tent ingeleverd en na een korte controle en gezellig praatje meteen mijn volledige borg teruggekregen. Daarnaast reageerde ze steeds snel op mijn vragen en werd er met mij meegedacht.Top!

Ronald

Oisterwijk Aanbeveling:Ja
9
Positief

Voor de communie van onze dochter een themapakket genomen, alles compleet en voor een leuke prijs! De kinderen waren blij met het springkussen en de volwassenen konden lekker onze de tent zitten: ideaal.Ze leggen de spullen netjes voor je in de auto, vriendelijke eigenaar. Ook pinnen is hier geen enkel probleem, dus wat mij betreft, alles dik in orde!

Robert v Dijk

Tilburg Reeshof Aanbeveling:Ja
10
Positief

Keurige bedrijf: zijn behulpzaam met het in de auto leggen. Tenten zijn stevig en gemakkelijk in elkaar te zetten. Leveren vrij nieuwe spullen. Kan ook pinnen bij afhalen. Top!

Johan

Tilburg Aanbeveling:Ja
10
Positief

Tenten zijn netjes en goed van kwaliteit, door duidelijke gebruiksaanwijzing gemakkelijk op te zetten. Biertap is echt aan te bevelen, het huismerk is echt lekker en mijn gasten waren er enthousiast over. Spullen worden keurig aan huis geleverd en weer opgehaald. Je kunt per PIN betalen, top service!!

Shin tai ryu

Tilburg Aanbeveling:Ja
8
Positief

Goede karaoke set!

Mulder

Tilburg Aanbeveling:Ja
10
Positief

Makkelijk afspraak maken, betaalbaar prima tafels

Negatief

Geen