PVC tent 3x6 huren

Aantal:

105,00

1 dag 

incl. BTW

86,78

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
PVC tent 3x6 huren
>
  • PVC tent 3x6 huren
  • PVC tent 3x6 huren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
3.0 x 6.0m M
Aantal gebruikers
30 Personen
Lengte
3.0 M
Breedte
6.0 M

Omschrijving

Partytent 3x6 meter PVC huren - Partytentverhuur Tilburg

 

Als je op zoek bent naar de perfecte tent voor jouw evenement, kies dan voor onze PVC tent van maar liefst 3x6 meter. Deze geweldige tent is extra stevig en heeft zeilen van hoogwaardig zwaar vrachtwagenzeil, wat ervoor zorgt dat de tent bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast beschikt deze tent over een brandvertragend certificaat, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Bij ons kun je gemakkelijk en snel een partytent huren voor jouw feest of evenement. We bieden ook de optie om de tent door ons te laten plaatsen en af te bouwen, zodat je zelf nergens aan hoeft te denken en optimaal kunt genieten van je evenement. Deze optie kun je eenvoudig selecteren in het huurmandje.

Partytentverhuur is de perfecte partner voor het organiseren van jouw feest of evenement. Naast het verhuren van tenten hebben we een ruim assortiment aan andere partymaterialen om jouw evenement tot een succes te maken. Neem een kijkje bij ons meubilair en laat je inspireren.

Heb je vragen over onze PVC tent van 3x6 meter of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en adviseren je graag.

 Extra Productopties

63,00

1 dag

incl. BTW

52,07

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

90,00

1 dag

incl. BTW

74,38

1 dag

excl. BTW

Huurmandje