Podiumdelen

Aantal:

11,50

1 dag 

incl. BTW

9,50

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Podiumdelen
>
  • Podiumdelen
<

Producteigenschappen

Lengte
2 M
Breedte
1 M

Omschrijving

Podiumdelen huren - Podiumdelen verhuur Tilburg

Organiseer je binnenkort een grootschalig evenement, feest of congres en heb je een podium nodig? Dan is podiumdelen verhuur Tilburg voor jou de juiste partner! Wij verhuren podia in verschillende formaten van uitstekende kwaliteit. Je kunt met een gerust hart jouw gastspreker of artiesten op dit podium laten staan. Daarnaast kun je samen met de podiumdelen ook podiumrokken bij ons huren. Partytentverhuur Tilburg is jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen. Naast de verhuur van podiumdelen verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Kijk bijvoorbeeld bij onze licht en geluid apparatuur.

Vragen over podiumdelen

Heb je vragen over onze podiumdelen of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.

Extra Productopties

12,00

1 dag

incl. BTW

9,92

1 dag

excl. BTW

Huurmandje