Partytent inrichten? Wat je nodig hebt vind je hier

27 november 2020

Partytenten passen bij verschillende gelegenheden. Zo zijn ze in te zetten voor bij een feest, maar ook voor op een beurs. Als je van een goede partytent bent voorzien en hebt opgezet, is het natuurlijk een leuk idee om hem in te richten. Wat je nodig hebt voor het inrichten van een partytent hebben we voor je op een rij gezet. Als je er nog geen hebt, ga naar partytenten om er een te huren.  

Statafels huren

Ben je van plan om de partytent te gebruiken voor een feest? Dan is het handig dat je statafels hebt. De grootte van de partytent hangt natuurlijk af van het aantal statafels die erin passen. Ze dienen voor de indeling hoe je gasten staan. Zo is het gemakkelijker om bijvoorbeeld met 4 man rondom een tafel te staan om te praten, daarnaast kunnen er ook hapjes en drankjes op gezet worden. Wij van Partytentverhuur Tilburg bieden verschillende soorten statefels te huur. Zo zijn ze zowel in hout als plastic te verkrijgen. Bij interesse bekijk je hier de statafels.

Geluidsinstallatie huren

Een feestje is geen feestje zonder muziek. Daarom is het ook belangrijk dat je ook zorgt voor geluidsinstallatie en natuurlijk het liefst van goede kwaliteit. Ook hier voor ben je aan het juiste adres. Bij ons heb je keuze uit 2 verschillende geluidssets. Geluid set A bestaat uit één box van 600 Watt vermogen en geluid set B bestaat uit 2 speakers van 600 Watt. Daarnaast worden ze allebei geleverd met een kabel waaraan je je telefoon, laptop of tablet mee kan aansluiten. Wil je er ook een lichtshow van maken? Je hebt ook de mogelijk om er een lichtpakket bij te nemen. Bij interesse huur je hier de geluidsinstallatie.  

Heater huren

Als je van plan bent om tot laat in de avond of nacht door te gaan, is het een goed idee om een heater te nemen. Dit zorgt er namelijk voor dat het warm blijft in de partytent. Daarnaast zorgen ze ook voor een leuke sfeer in de partytent. Bij ons heb je keuze uit 4 verschillende heaters en ze worden allemaal te huur aangeboden met daarbij een gasfles van 5 kilogram. Hiermee verwarm je de partytent voor zo’n 4 á 5 uur. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om een gasfles met meer dan 5 kilogram te nemen. Bij interesse bekijk je hier de heaters.

Tapinstallatie met spoelbak huren

Heb je veel ruimte in de partytent? Bekijk dan eens de tapinstallatie met spoelbak. Zo kan je jouw gasten voorzien van een lekker buurtje op het geest. Het handige aan deze bar is dat er wieltjes aan de onderkant zitten waardoor deze makkelijk is te verplaatsen. Ook voor deze optie, hebben we meerdere verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo verschillen de bars in formaten van 1 tot 2 meter breed. Bij interesse bekijk je hier de tapinstallatie met spoelbak. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment, bezoek onze website van Partytentverhuur Tilburg om alle mogelijkheden te bekijken. Als je verder nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op.