Partytent huren in Udenhout

Het kleine dorp Udenhout uit de gemeente Tilburg heeft ongeveer 8.500 inwoners. U bent bijna weer jarig en u wilt een feest geven in de achtertuin. Dan is een partytent altijd een zeer goede toevoeging. Naast sfeer zorgt het er ook voor dat uw gasten droog staan. In een partytent kan het feest altijd wat langer doorgaan, omdat het lekker warm is door een heater. Wij, Partytentverhuur Tilburg verhuren partytenten en partymaterialen. Denk aan meubilair, geluidsinstallatie en feestverlichting. Wij kunnen je helpen met kwalitatief goede producten en de beste service. Wil je dat de tenten worden opgezet en worden afgebroken? Dan kunnen wij dat ook voor je doen tegen een kleine vergoeding!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag. U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Tilburg verhuurt ook partytenten in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.